https://saga-development.com.ua/publications/nova-hvylya-kvartyr-u-rybalsky-zustrichajte-budynok-15/ https://saga-development.com.ua/publications/news/nova-hvylya-kvartyr-u-rybalsky-zustrichajte-budynok-15/

Нова хвиля квартир у RYBALSKY: зустрічайте будинок №15

Коли до запуску будинку №15 залишається зовсім трішки часу, але нам дуже кортить про нього розповісти, ми із задоволенням це робимо. А ще відкриваємо pre-order, щоб ви могли одними з перших забронювати квартиру своєї мрії — з великою терасою, видом на канал, оптимальною площею та плануванням, яке підійте саме вам. 

Чим ще закохуватиме в себе новий будинок RYBALSKY? Звичайно, архітектурою. У нашому районі кожен квартал має свої особливі риси. Будинок №15 відрізнятиметься плавними лініями, які, наче хвилі Дніпра, огортатимуть весь його фасад. Архітектори також вирішили урізноманітнити вхідну частину до комерції та виконали її у вигляді арки. 

Вперше у RYBALSKY для оздоблення фасаду ми обрали повнотілу цеглу. Вона  ідеально підкреслює архітектурний стиль району та гармонійно поєднується з фасадами інших кварталів. А ще цегла має екологічний склад, високу якість, тривалий термін експлуатації та здатність зберігати звуко- і  теплоізоляцію у квартирах. 

Новий будинок матиме стандартну для суперкварталів форму — квадратна будівля із внутрішнім двором, призначеним тільки для мешканців, та звичну району висоту у 10 поверхів. Ми за людиноцентричну архітектуру, тому мешканці Рибальському можуть насолоджуватися блакиттю неба вдень та зорями вночі. 

В будинку передбачені як класичні однорівневі квартири з однією, двома, трьома та чотирма кімнатами, так і дворівневі квартири різних конфігурацій від 75 м². У північних секціях усі планування двосторонні — вікна виходять і на вулицю Електриків, і у внутрішній двір. 

Для тих, хто шукає квартири з терасою, у будинку №15 такі планування є з 7-го по 9-й поверхи.  

Новий квартал знаходиться поруч з будинком №9 та каналом. Фасад першого та мінус першого поверху, який виходить до набережної, стане частиною RestoPort RYBALSKY — ресторанної вулиці, на якій розташуються оригінальні за форматом заклади з літніми майданчиками біля води. Щоб випити ароматної кави чи поснідати у кафе всією родиною, мешканцям  достатньо просто спуститися на перший поверх. 

Бажаєте дізнатися більше про новий квартал та умови бронювання квартир, завітайте до нашого відділу продажу. Адреса: Набережно-Рибальська дорога, 3, 9.