https://saga-development.com.ua/publications/news/yak-pratsyuye-saga-development-u-period-karantynu/ https://saga-development.com.ua/publications/news/yak-pratsyuye-saga-development-u-period-karantynu/

Як працює SAGA Development у період карантину

Ми дбаємо про безпеку наших співробітників і клієнтів, тому реорганізували процеси та максимально перейшли в онлайн-режим. Розповідаємо, як різні відділи нашої компанії працюють в період карантину.

Більшість співробітників головного офісу переведені на дистанційну роботу. У процеси нашої компанії інтегровані сучасні системи управління, що дозволяє нам без втрати якості вирішувати всі технічні та координаційні питання.

Відділи продажу працюють у черговому режимі: у будні з 9.00 до 19.00 та з 10.00 до 18.00 у вихідні. Клієнту не потрібно їхати до офісу продажу, щоб поспілкуватися з менеджером або навіть купити квартиру. Сьогодні ми можемо запропонувати клієнту консультацію у ZOOM з демонстрацією всіх планувань, що його цікавлять.

«Одна з наших стратегічних цілей — диджиталізація. Ми давно працюємо над впровадженням електронного документообігу, електронними презентаціями та віртуальними турами, можливістю вибрати квартиру та укласти договір у декілька кліків. Зараз ці напрацювання стали дуже доречні. В умовах, коли більшість співробітників працюють у дистанційному режимі, а відділи продажу переведені у режим очікування, ми вводимо для клієнтів послугу укладення договору за допомогою електронного цифрового підпису», — пояснює комерційний директор SAGA Development Володимир Даниленко.

Для клієнтів, у яких немає можливості підписати документи дистанційно, ми передбачили можливість зустрічі з менеджерами у відділі продажу. В усіх офісах є засоби індивідуального захисту — одноразові маски та дезінфікуючі засоби. У відділах продажу кілька разів на день проводиться вологе прибирання із застосуванням дезінфекторів, постійно протираються столи та дверні ручки. Тим не менш, ми закликаємо всіх клієнтів перевести спілкування та підписання документів в онлайн, і, зі свого боку, готові допомогти налагодити електронний документообіг.

Роботи на всіх будівельних майданчиках ведуться відповідно до графіків. Будівельники також забезпечені предметами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами. Перед кожною зміною ми перевіряємо самопочуття, робочі з ознаками застуди не допускаються до будівництва.

Ми повністю контролюємо ситуацію в поточних умовах. У нас достатній запас міцності для виконання всіх наших зобов'язань і завершення розпочатих проєктів в термін.