https://saga-development.com.ua/publications/news/saga-rent/ https://saga-development.com.ua/publications/news/saga-rent/

SAGA Rent – новий win-win сервіс для власників та орендарів комерційної нерухомості SAGA Development

Головна новина цієї осені! Ми запустили нову послугу для власників та орендарів комерційної нерухомості у наших будинках — SAGA Rent. Відтепер всі питання стосовно того, як здати чи винайняти приміщення в оренду, ви можете делегувати нашому менеджеру.

Ми забезпечимо найкращі умови оренди комерційних приміщень: 

  • Якщо ви власник комерційної нерухомості в одному з наших проєктів, ми підберемо орендаря приміщення та допоможемо вашим інвестиціям спрацювали на максимум.
  • Якщо ви тільки плануєте орендувати приміщення в одному з наших будинків, ми підберемо проєкт і приміщення, який найбільше відповідатиме цілям та особливостям вашому бізнесу.
  • Якщо ви тільки розглядаєте інвестицію в комерційну нерухомість — запропонуємо вам приміщення з орендарем і визначеною ставкою дохідності.

Ми створили SAGA Rent, аби надати нашим клієнтам максимально високий рівень сервісу та при цьому забезпечити мешканців будинків якісною інфраструктурою.

Навіть після введення об’єкту в експлуатацію ми робимо все, аби він був поліфункціональним та сталим, а компанії, які відкривають тут свій бізнес — користувалися попитом і мали високу дохідність.

«Досі на ринку існувала практика, коли девелопери продавали комерційні приміщення, а їхні власники мусили самі шукати орендарів. Через такий підхід інфраструктура в ЖК часто була неякісною й не забезпечувала повною мірою потреби мешканців. Це, в свою чергу, призводило до частої зміни орендарів і зниження дохідності від комерційної нерухомості, — розповідає керівник департаменту продажу комерційної нерухомості SAGA Development Лілія Півнєва. — Ми прагнемо, аби наші проєкти були максимально сталими, більше того, бачимо запит на забезпечення сталості їхнього бізнесу від інвесторів і потенційних орендарів, які до нас звертаються. Основна місія SAGA Rent — знайти win-win рішення для всіх сторін і створити інфраструктуру, якої дійсно потребує житловий комплекс чи район».

Наразі послуга SAGA Rent доступна у проєктах, які вже введені або перебувають на стадії введення в експлуатацію — це CHICAGO Central HouseRYBALSKYSAN FRANCISCO Creative HouseEINSTEIN Concept House та BRISTOL Comfort House.

Бажаєте дізнатися більше про новий сервіс? Переходьте на сайти проєктів і телефонуйте за номерами, вказаними на сторінках.