https://saga-development.com.ua/publications/news/novyj-lavmark-kyyeva-san-francisco-creative-house-povnistyu-vvedenyj-v-ekspluatatsiyu-ta-gotovyj-znajomytysya-z-meshkantsyamy/ https://saga-development.com.ua/publications/news/novyj-lavmark-kyyeva-san-francisco-creative-house-povnistyu-vvedenyj-v-ekspluatatsiyu-ta-gotovyj-znajomytysya-z-meshkantsyamy/

Новий лавмарк Києва! SAN FRANCISCO Creative House повністю введений в експлуатацію та готовий знайомитися з мешканцями

Влаштуємо екскурсію SAN FRANCISCO Creative House? У комплексі завершено основні будівельні роботи, облаштовано прибудинковий простір та всі секції введено в експлуатацію. На перших комерційних поверхах активно заселяються нові мешканці та з’являються вивіски на фасаді. Чим не привід прогулятися територією та показати наш лавмарк і вже рендереальний будинок?

Розпочнемо з бульвару, адже його ви побачите першим. Його відкрили ще навесні минулого року і з того часу він став лише гарніше. Ми поділили бульвар на пішохідну зону й поклали на ній плитку, а також на зону для відпочинку — на ній встановили лавочки різних форми. Простір біля центрального входу займає вимощений плиткою майданчик. Ми зберегли дерево, яке тут росло до будівництва, обрізали сухі гілки та встановили пристовбурову решітку. На основній площі бульвару посадили багаторічні дерева, кущі та злакові рослини.

Фасадну частину будинку з боку проспекту Перемоги прикрашають вивіски компаній, які обрали SAN FRANCISCO Creative House для своєї роботи. Серед них мережа продовольчих супермаркетів і гіпермаркетів ULTRAMARKET, медичний центр Medeira, ПроКредит Банк, Gismeteo та мережа пекарень Lviv Croissants. 

І звичайно, перше, що ви бачите на фасаді, — це великий бант. Ним ми прикрасили SAN FRANCISCO Creative House на знак завершення його будівництва та нашого подарунка мешканцям і місту.

У внутрішньому дворі все, як на рендерах та у проєкті студії ландшафтної архітектури Kotsiuba. Дитячий майданчик, який нагадує Гранд Каньйон, пандус у вигляді звивистої Ломбард-стріт і зони для відпочинку зі столиками, стільцями та лавочками. 

Внутрішній двір має складну геометричну форму з загостреними кутами, тому дизайнери вирішили поділити його на овальні майданчики. Так вони урізноманітнили простір і максимально задіяли територію всередині будинку. 

Найбільшу овальну зону відведено під дитячий майданчик. Його родзинка — це гумові пагорби червоного та помаранчевого кольорів, які нагадують Гранд Каньйон. Завдяки м’якому покриттю діти зможуть бігати та стрибати по ним і при цьому не боятися забитися. Для активного дозвілля у дворі встановлені гірка, сітка для лазіння, гойдалка та сучасні турніки. Для затінку висаджені дерева.

Ще кілька років тому ми захоплювалися зображенням нашого проєкту в електронному вигляді, а вже сьогодні можемо гуляти його територією, милуватися архітектурою та пишатися тим, наскільки крутий благоустрій прибудинкового простору та як швидко наповнюються життям перші поверхи. 

І це тільки початок! Зовсім скоро SAN FRANCISCO Creative House стане ще гарнішим та активнішим: до квартир переїжджатиме більше мешканців, у дворі гратимуть діти та збиратимуться сусіди, вікна запалюватимуться вогниками ввечері, а навесні на балконах з’являться перші квіти.